Kijlstra trommelkassei

Met Kijlstra trommelkassei bent u verzekerd van unieke bestrating. Het is een kunstmatig verouderde steen met de uitstraling van een natuursteen. De perfecte steen voor de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin. Het combineren van diverse wildverbanden in de formaten 15x15, 15x20, 20x20 20x30 en 40x30 leveren een zeer fraai resultaat op. Trommelkasseien kunnen worden toegepast bij het straten van een terras, wandelpad en oprit. Door het 'trommelen' van deze stenen op de ouderwetse manier is elke steen uniek en zal dus geen oprit, wandelpad of terras hetzelfde zijn!

Ons aanbod Kijlstra Trommelkassei 

Onze producten bestelt u snel en eenvoudig online. Op onze website vindt u onder andere een uitgebreid aanbod Kijlstra trommelkassei. De trommelkassei is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, met elk een unieke uitstraling. De trommelkassei Kijlstra is natuurgetrouw verouderd. Het gebruik van verschillende formaten trommelkassei geeft een levendig resultaat. De trommelkassei grijs zwart geeft een prachtig gemêleerd effect aan uw tuinpad. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben voor iedere tuin de juiste Kijlstra trommelkassei. Klik hieronder op het gewenste product voor meer informatie. Met de natuurlijke en nostalgische uitstraling van deze stenen, zijn deze een toevoeging in uw tuin.

Ruime showtuin

Wilt u de Kijlstra trommelkassei in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showtuin in Heerde. Onze showtuin is op werkdagen van 09:00 tot 20:00 uur geopend den op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Via onze website kunt u alvast online een kijkje nemen in onze populaire showtuin.

Klantenservice van Sierbestratingsmarkt.com

Kijlstra Bestrating levert haar producten uitsluitend via een dealer netwerk in Nederland, België en Duitsland. Sierbestratingsmarkt.com is al jarenlang dealer van Kijlsta bestrating. Wilt u meer weten over ons aanbod, de bezorging of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0578 69 19 10. Ook is het mogelijk via onze chat een vraag stellen aan onze klantenservice. Of het nu gaat om H2O tegels of Kijlstra trommelkassei, wij helpen u graag verder.

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel