H2O informatie

De 6 voordelen van Kijlstra H2O tegels

Op zoek naar siertegels voor uw tuinpad of terras? Bekijk dan zeker eens de H2O serie van Kijlstra. Deze siertegels behoren tot de meest populaire en best verkochte siertegels die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Deze H2O-tegel serie wordt natuurlijk niet voor niets door velen gekozen. Graag delen we een aantal redenen met u waarom zoveel mensen kiezen voor deze fraaie sierbestrating!

1. Unieke kwaliteits deklaag

Iedere tegel uit de H2O serie van Kijlstra beschikt over een unieke kwaliteits deklaag. Deze deklaag komt tot stand door behandeling met waterafstotende stoffen (hydrofoob). De deklaag zorgt ervoor dat de tegels langer mooi blijven en makkelijk schoon zijn te maken.

2. Kwaliteit tegen lage prijs

De titel zegt het al: H2O siertegels hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor betaalt u een vriendelijke prijs per vierkante meter en heeft u lang plezier van tuinpad of terras.

3. Vuil- en waterafstotend

Doordat de deklaag is behandeld met een hydrofoob, beschikken de tegels over sterk waterafstotende eigenschappen en nemen ze minder snel vuil op. H2O tegels blijven daardoor jaren langer mooi en zijn een onaantrekkelijke bodem voor groei van mos of onkruid.

4. Zowel voor tuinpad als terras

Kijlstra H2O tegels zijn geschikt voor meerdere doeleinden en kunnen gebruikt worden voor uw tuinpad of terras. Doordat de tegels zowel in een gladde als een relief uitvoering verkrijgbaar zijn, kunt u spelen met mooie combinaties en zorgt u voor voldoende grip op plaatsen waar dat nodig is.

5. Unieke uitstraling

Doordat de H2O serie beschikt over unieke designs zijn ze een prachtige aanvulling op uw tuin. De deklaag zorgt er bovendien voor dat de tegels mooi blijven en deze unieke uitstraling ook behouden blijft. Uw tuin springt er met deze tegels nog meer uit!

6. Veel combinaties mogelijk

Er is genoeg keus binnen de H2O serie. Deze siertegels zijn verkrijgbaar in glad en structure wildverbanden, glad en structure banenverbanden, relief tegels, gladde tegels en structure tegels. Er is dus genoeg keuze voor iedereen en er zijn vele combinaties mogelijk. Neem gerust een kijkje naar de mogelijkheden en vind de tegels die het beste bij uw tuin passen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel ons assortiment Kijlstra H2O tegels!

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel