💥Onze hardlopers

Meest verkochte Stapelblokken

De meest verkochte Stapelblokken van Sierbestratingsmarkt zijn de:
Linea strak 15x15x60 cm antraciet
Linea getrommeld 15x15x60 cm antraciet
Pallatico linea Block 15x15x60 reliëf Notte Naturelle (per laag, 8 stuks)
Splitrocks XL 15x15x60 blok Antraciet (Per laag, 8 stuks)

Deze stapelblokken dienen te worden verlijmd. Gebruik hiervoor onze PU Steenlijm.

Meest verkochte Betonklinkers

Op Sierbestratingsmarkt.com worden er vele betonklinkers verkocht. Natuurlijk zijn er altijd een aantal hardlopers te vinden!

Betonklinker
De betonklinker is wat wij noemen een klassieker. Het karakter van deze steen is het best te omschrijven als een werker.
Kiest u deze steen dan maakt u altijd een goede keuze. Ideaal voor de oprit, terras of stoep. De keuzevrijheid die u hebt is ongekend.
Kleur en formaat zijn onbeperkt leverbaar. 
Het meest verkocht op Sierbestratingsmarkt zijn de kleuren Antraciet, Grijs en Rood/Zwart.

Nature Top
Ook worden de betonklinker veelal verkocht in de Nature Top variant.
Onze Nature Top producten hebben een kleurechte deklaag die bestaat uit natuurlijke gebroken kleurechte mineralen. Door het gebruik van kleurechte toeslagmaterialen, blijven kleuren langer behouden. De producten zijn onderhoudsvriendelijk: ze zijn voorzien van een toplaag, waardoor ze een dichter oppervlak hebben. De tegels en stenen zijn gehydrofobeerd (water afstotend gemaakt), waardoor kans op kalkuitbloei wordt verminderd. Bij het juiste onderhoud zal het product waterafstotend blijven. Tevens is er een coating aangebracht die zorgt voor een langer kleurbehoud van het product en waardoor vuil minder zal worden aangetrokken en het product heel eenvoudig is schoon te houden.

Recybase
Deze Recybase Betonklinker 8 cm antraciet komt voort van gerecycled materiaal.
Tijdens de productie heeft Kijlstra dus ook zeker gedacht aan milieu. Zo wordt er een steentje bij gedragen aan het milieu!

Meest verkochte VT Wonen tegels

Ze zijn prachtig: de buitentegels van VT Wonen. Hiermee creëer je makkelijk en snel een mooi terras. Dat niet alleen: de terrastegels van VT Wonen zijn ook nog eens kras- en slijtvast, makkelijk schoon te maken, vorstbestendig en kleurvast. Zo kun je nog jarenlang van jouw nieuwe aankoop blijven genieten. Nieuwsgierig? Bij Bestratingsmarkt hebben wij - als officiële dealer - meerdere collecties van VT Wonen in ons assortiment opgenomen, waaronder de buitentegels van Solostone en Piet Boon. Laat je vandaag nog verrassen!

Verschillende top varianten
De VT Wonen tegels zijn te verkrijgen in een effen variant maar ook met een motief!
Zo kunt u doormiddel van combinatie een terras realiseren die u nergens anders ziet.
De bloemen variant is de echte hardloper van het VT Wonen assortiment. De Decoren Belgian Stone Flower White is prachtig om te combineren met de Uni Belgian Stone Black.
Dit is exact hetzelfde als met de Decoren Hormigon Floret Antracite. Deze is perfect te combineren met de Uni Hormigon Antracite.

Maatvoering
VT Wonen tegels worden het meest verkocht in de afmeting 70x70. 
Deze afmeting is net eventjes anders dan een standaard 60x60 variant. Een echte eyecatcher met unieke motieven!
Toch liever een slag groter? De tuintegels van Solostone zijn ook in de afmetingen 90x90 centimeter te verkrijgen.

Meest verkochte Kunstgras

Het meest verkochte kunstgras in dit tuinseizoen is afkomstig van Gras van de Buren.
Hierbij is de meest verkochte variant de Kunstgras Diamond 60mm.

Gras van de Buren is continu op zoek naar het meest natuurgetrouwe kunstgras, oftewel kunstgras met de ultieme look and feel.
In het geval van de non-directional series hebben we natuurgras grondig bestudeerd en de resultaten van dit onderzoek besproken met onze grondstoffen leveranciers. Bij natuurgras zijn alle individuele sprieten uniek qua vorm en richting. Door bij de non-directional series verschillende garens te combineren, zijn we er in geslaagd om een perfect kunstmatig alternatief voor echt gras te creëren.
Waar regulier kustgras een minder en mooie zichtzijde heeft, is dat door onze non directional technologie verleden tijd.

Meest verkochte Waalformaat

De meest verkochte kleuren Waalformaat zijn:
- Antraciet, Grijs/Zwart, Rood/Zwart, Bont gevlamd, Bruin gevlamd, Paars gevlamd.

Getrommelde variant
De getrommelde waalformaat van Kijlstra is natuurgetrouw verouderd, met een klassieke trommel. Met de getrommelde steen herleeft de sfeer van vervlogen tijden. Getrommelde waalformaten hebben een chique uitstraling en geven een warm gevoel. Geschikt voor terras, wandelpad of oprit.

Strakke variant
De strakke waalformaten van Kijlstra. 20x5x6 cm formaten hebben randen met een schuin facet. Je kunt ze overal leggen en creëert er de gewenste sfeer mee door toepassing van het tuinmeubilair en accessoires. De Kijlstra waalformaat ongetrommeld is een van oudsher veel toegepaste steen in siertuinen.
De steen heeft veel combinatiemogelijkheden en leent zich uitstekend voor slingerpaadjes of het leggen van een rond terras in uw tuin.

Meest verkochte Dikformaat

Maarliefst 12 uitmuntende dikformaat varianten behoren tot de meest verkochte!

Getrommelde variant
De getrommelde dikformaat van Kijlstra is natuurgetrouw verouderd, met een klassieke trommel. Met de getrommelde steen herleeft de sfeer van vervlogen tijden. Getrommelde dikformaten hebben een chique uitstraling en geven een warm gevoel. Geschikt voor terras, wandelpad of oprit.

Strakke variant
Sierlijk, sfeervol en solide; de kenmerken van deze strakke dikformaten van Kijlstra. De dikformaat is forser dan de waalformaat, en garandeerd jarenlang genot van tuinpaden of terras. De Kijlstra Dikformaat ongetrommeld is een van oudsher veel toegepaste steen in siertuinen.
De steen heeft veel combinatiemogelijkheden en leent zich uitstekend voor slingerpaadjes of het leggen van een rond terras in uw tuin.

Meest verkochte Patio tegels

De meest verkochte kleuren binnen het Patio assortiment zijn de:
- Notte Naturelle, Nero Grey en Tricolore
Deze drie vlotte kleuren worden het meest verkocht in de afmetingen 20x30x6, 30x60x5 en 60x60x4 cm.

20x30x6, 30x60x5 en 60x60x4 cm
De patio is een duurzaam product en een ondershoudsarme bestrating / tegel aangezien deze geimpregneerd en gecoat is.
- De patio serie tegels hebben een beschermlaag (coating)
- De patio in deze lijn zijn dieper van kleur
- De kleuren van deze tuintegel zelf zijn duurzamer
- De tegels nemen minder water op,het blijft er als het ware 'opliggen'
- Vuil en groene aanslag krijgen bij de juiste aanleg en het juiste onderhoud minder kans. 
Een echte topper binnen het Kijlstra assortiment dus!

Patio Straight Banenverband
De Patio-tegel geeft een luxe en elegante uitstraling aan je tuin zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Daarnaast kunt u met dit unieke formaat makkelijk de breedte of juist de lengte van uw tuin accentueren. Dit zorgt voor een mooi ruimtelijk effect, zodat uw tuin of oprit al snel langer of breder lijkt dan dat hij in werkelijkheid is. De meest verkochte kleuren op Sierbestratingsmarkt.com zijn de kleuren OceanMusselkalk en Nero Grey.

Meest verkochte H2O tegels

De drie meest verkochte kleuren in het H2O assortiment zijn de:
- Black Emotion, Nero/Grey Emotion en Ocean.
Deze kleuren worden het meest verkocht in de afmetingen 20x30x6, 60x60x4 en 28x7x8 cm.

Wat houdt H2O precies in?
De Kijlstra H2O Comfort Serie Geborsteld bestaat uit echte tuintoppers. Bent u op zoek naar een tegel die lang mooi blijft? Ongeacht de weersomstandigheden? Dan is deze fraaie tuintegel zeker geschikt. De tegel is licht in gewicht en heeft een trendy uitstraling. U bestelt de tegel eenvoudig, veilig en snel bij Sierbetratingsmarkt.com!

De deklaag van de H2O tegels is van hoge kwaliteit die elke tegel uit de serie heeft. Deze deklaag komt tot stand door de behandeling met een speciaal middel waardoor de tegel hydrofoob wordt gemaakt, oftewel waterdicht. Dit zorgt ervoor dat de luxe tegels veel minder snel vuil opnemen en dus nog veel langer mooi blijven! Soms hebben betontegels last van kalkuitslag, waarbij witte uitslag of 'kalkuitbloei' op de tegel verschijnt. Dit kan doordat bijvoorbeeld regenwater in de stenen trekt. Dankzij de impregnatie zijn de H2O tegels ook hier uitstekend tegen bestand. Kalkuitslag heeft vrijwel geen kans!

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel