Wie zijn wij?

Sierbestratingsmarkt.com is onderdeel van ons familiebedrijf uit Heerde die al meer dan 25 jaar actief is in de bestratingswereld. De eerste kennismaking met onze sierbestratingspartner Kijlstra Bestrating vond al jaren geleden plaats. Inmiddels werken we ruim 20 jaar samen met deze bestratingsfabrikant, en met succes!

Logo Sierbestratingsmarkt JPEG.png

Over ons

Wij zijn Sierbestratingsmarkt.com. We zijn trotse eigenaar van deze webshop én beschikken over een mooie fysieke winkel in Heerde (GLD) waar je onder meer al onze sierbestrating en de bijbehorende producten kunt bekijken en ervaren. Jarenlang hebben we onze tuinliefhebbers bediend vanuit onze fysieke winkel, totdat we -na de opkomst van het internet - een nieuwe klantbehoefte signaleerden: online bestrating bestellen. Daarop is deze website ontwikkeld, om een ieder die een prachtige tuin wil realiseren nog beter van dienst te kunnen zijn met een compleet online assortiment van de beste sierbestratingsproducten.

Kijlstra showtuin Heerde Zwolle

Hoogwaardige producten, klantgericht & betrouwbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat we al jarenlang succesvol zijn met sierbestrating omdat we zaken doen als een echt familiebedrijf. Traditionele waarden als kwaliteit en betrouwbaarheid hebben we altijd al hoog in het vaandel staan, en die lijn hebben we doorgezet in onze webwinkel. Als officiële Kijlstra reseller zijn we in staat om hele scherpe prijzen te bieden, maar zorgen we ervoor dat we onze kenmerkende klantenservice, kwaliteit en betrouwbaarheid optimaal blijven inzetten. Dat heeft onder meer geresulteerd in de totstandkoming van een Live-Chat waarmee we u 24/7 van dienst proberen te zijn. Vragen beantwoorden we graag en ook voor vrijblijvend advies kunt u zo eenvoudig bij ons terecht. Daarnaast zijn we via WhatsApp bereikbaar en natuurlijk is een ouderwets belletje ook een optie om onze klantvriendelijkheid te ervaren! Neem gerust contact op.

Presentatie 

Kom eens langs in onze 2500 m2 Presentatie aan de Kamperzijweg 6 in Heerde om een echte beleving van de sierbestrating te krijgen. Ons deskundig personeel informeert u graag! Kom vrijblijvend langs in Heerde en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod van sierbestrating en andere tuinbenodigdheden. Het unieke van onze Presentatie is dat wij direct aan de snelweg, centraal in Nederland zijn gelegen en veel producten op voorraad hebben. Een belletje van tevoren zorgt ervoor dat u er zeker van bent het beste advies te krijgen en dat de koffie klaar staat. Voor vragen kunt u ons 7 dagen per week bereiken via e-mail, telefoon of chat.

Klik hier voor een route naar onze 2500 m2 Presentatie in Heerde met Kijlstra sierbestratingsproducten!

Social Media

Sierbestratingsmarkt.com is ook actief op social media. Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties!

facebook_logos_PNG19754.pngfacebook-like-icon.png

Overige gegevens

Van Olst - Heerde - Kamperzijweg 6 - 8181NC - Heerde - Nederland KvK: 82411794 - Btw nummer: NL862459965B01

Openingstijden Kijlstra Presentatie Heerde

Bezoek onze Presentatie aan de Kamperzijweg 6 te Heerde om de Kijlstra bestrating in het echt te bekijken.
Onze openingstijden zijn als volgt:
Maandag t/m Vrijdag: 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur
Zondag: gesloten

map-nederland-sbm.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check ook onze andere webwinkels

Naast Sierbestratingsmarkt.com runnen wij nog meer leuke webwinkels waar u interessante producten kunt vinden. Voor bestrating voor tuin, terras en/of oprit kunt u bijvoorbeeld terecht op op Bestratingsmarkt.com. Daar vindt u een compleet, hoogwaardig aanbod van gerenommeerde fabrikanten als Tuinvisie, Excluton en MBI voor hele aantrekkelijke prijzen en de beste service. Bent u specifiek op zoek naar sierbestrating? Neem dan een kijkje op Sierbestratingsmarkt.com, waar u het kwalitatief hoogstaande assortiment van Kijlstra Bestrating kunt bestellen voor aantrekkelijke prijzen. Bekijk snel de webwinkels die allen deel uitmaken van ons familiebedrijf!

 

Logo Van Olst Bouwmaterialen

Logo BestratingsmarktLogo DeurmarktLogo Sierbestratingsmarkt

 

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel