Kijlstra splitrocks

Het complete assortiment aan Splitrocks muurelementen van Kijlstra-Bestrating bestel je voordelig bij Sierbestratingsmarkt.com!

Splitrocks muurelementen van Kijlstra online bestellen

Met Splitrocks geeft u uw tuin een eigen karakter. Dat is omdat we de Splitrocks gesplitst hebben en daardoor de natuurlike grondstoffen mooi naar voren komen. U maakt heel makkelijk allerlei hoogteverschillen. Door elementen op elkaar te stapelen, bepaalt u zelf hoe hoog het wordt. Van Splitrocks kunnen ook plantenbakken, vijverranden, muurtjes en traptreden gemaakt worden. Als u getrommelde (kunstmatig verouderde) muurelementen gebruikt, krigt u een heel natuurlijke en authentieke steer. De Splitrock XL is verkrigbaar in een strakke en een getrommelde versie en met de toevoeging van de kleuren concrete en oud bussum, is de Splitrock XL nu verkriigbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren.

De nieuwe kleuren concrete en oud bussum zijn niet voorzien van een glanskies!

De Splitrocks muurelementen van Kijlstra Bestrating zijn gesplitst, waardoor de natuurlijke grondstoffen naar voren komen als een glanskies. Geef je tuin een eigen karakter en bepaal zelf hoe hoog het wordt door elementen op elkaar te stapelen. Geef je creativiteit de vrije loop en creëer plantenbakken, vijverranden traptreden en muurtjes. Streef je naar een natuurlijke en authentieke sfeer? Gebruik dan getrommelde (kunstmatig verouderde) muurelementen.

Verschillende formaten Splitrocks

De Splitrocks zijn verkrijgbaar in twee formaten in de vertrouwde kleuren antraciet, bruin/zwart, grijs/zwart, tricolore en grigio camello:

  • Splitrock 11x13x32 cm
  • Splitrock XL 15x15x60 cm

Beide formaten leveren we in een strakke en getrommelde uitvoering. De Splitrocks 11x13x32 leveren we met een geknipte kopse kant, waardoor je ze mooier verwerken kunt. 

Splitrock XL Kijlstra Bestrating

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel