Afhandeling

stenen van Kijlstra online

Ik ben niet tevreden over het geleverde materiaal, wat moet ik nu? Geen paniek wij nemen alle klachten serieus en willen geen enkele klant ontevreden achter laten. Ook met klachten kunt u bij ons terecht. Schroom niet en neem gelijk contact met ons op. Gelieve eerst telefonisch. In dit gesprek wordt uiteraard gesproken over het probleem of om een afspraak te maken.

Tip: Bij breuk of andere onvoorkomenheden, maak gelijk een foto als u het ontvangt! Email deze naar ons, dan kunnen wij zorgen dat er spoedig nieuwe producten worden nageleverd. 

Bij Sierbestratingsmarkt.com draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht richten aan ons hoofd Klantenservice W.G. van Olst waarna u altijd binnen 1 week uitsluitsel krijgt. 

Bent u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht schriftelijk richten aan onze directie. 

Sierbestratingsmarkt.com - van Olst Heerde
t.a.v. De Directie
Kamperzijweg 6
8181NC  Heerde
Ook dan krijgt u binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Uiteraard zal zorgvuldig en vertrouwelijk met deze informatie worden omgegaan. Soms bestaat de noodzaak dat er extern advies ingewonnen dient te worden bij professionele onafhankelijke instanties.

 

U kunt natuurlijk ten alle tijden onze recensies op internet bekijken alvorens te bestellen, wij zulen u niet teleurstellen! 

 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klacht@sierbestratingsmarkt.com. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel