Kijlstra H2O Comfort Serie Geborsteld

De Kijlstra H2O Comfort Serie Geborsteld bestaat uit echte tuintoppers. Bent u op zoek naar een tegel die lang mooi blijft? Ongeacht de weersomstandigheden? Dan is deze fraaie tuintegel zeker geschikt. De tegel is licht in gewicht en heeft een trendy uitstraling. U bestelt de tegel eenvoudig, veilig en snel bij Sierbetratingsmarkt.com!

H2O tegels van de beste kwaliteit

De deklaag van de H2O tegels is van hoge kwaliteit die elke tegel uit de serie heeft. Deze deklaag komt tot stand door de behandeling met een speciaal middel waardoor de tegel hydrofoob wordt gemaakt, oftewel waterdicht. Dit zorgt ervoor dat de luxe tegels veel minder snel vuil opnemen en dus nog veel langer mooi blijven! Soms hebben betontegels last van kalkuitslag, waarbij witte uitslag of 'kalkuitbloei' op de tegel verschijnt. Dit kan doordat bijvoorbeeld regenwater in de stenen trekt. Dankzij de impregnatie zijn de H2O tegels ook hier uitstekend tegen bestand. Kalkuitslag heeft vrijwel geen kans!

H2O tegels voor tuinpaden en terras

De H2O serie is goed te gebruiken voor uw tuinpaden en terras. Houdt u van kwaliteit en een unieke uitstraling? Bekijk dan de gehele serie Kijlstra H2O tegels en kies uw favoriete tegel uit. Van met glad en structuur wildverbanden tot gladde tegels. Er is genoeg keuze voor iedereen. Wij garanderen u prachtige en authentieke H2O tegels met een vuil- en waterafstotende deklaag. Hierdoor kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw tuin.  

Kijlstra H2O tegels met de beste kwaliteit!

De H2O tegels van Kijlstra zijn uniek door de kwaliteits deklaag die elke tegel van de H2O-tegel serie kent. Deze deklaag komt tot stand door de behandeling met een hydrofoob, en daarbij geïmpregneerd bij elke tegel! Deze deklaag zorgt ervoor dat de tegels minder snel vuil opnemen, een waterafstotende laag vormen en dus jaren langer mooi blijven! Tips voor het schoonmaken? Neem contact met ons op!

De H2O serie is erg goed te gebruiken voor uw tuinpaden en terras! Houd u van kwaliteit en een unieke uitstraling? Bekijk dan hier de hele Kijlstra H2O serie, en kies uw favoriete tegel uit! Met glad en structure wildverbanden, glad en structure banenverbanden, relief tegels, gladde tegels en structure tegels is er genoeg keus voor iedereen!, Voor vragen en advies over gebruik en prijs, bel, mail of gebruik de live chat! H2O tegels garanderen een prachtige authentieke uitstraling met het behoud van deze pracht en praal door de vuil- en waterafstotende deklaag! 

H2O Design Glad van Kijlstra

Deze prachtige H2O Design Glad serie van Kijlstra is een plaatje in elke tuin! Deze gladde (lees: vlakke) steen geeft uw terras of tuinpad een prachtige strakke uitstraling met een kleine velling, waarbij de hoogste kwaliteit voorop staat! De H2O toplaag zorgt ervoor dat elke steen vuil- en waterafstotend is en de stenen dus ook makkelijk zijn in het schoonmaken! Hier vindt u ons Kijlstra H2O Design Glad aanbod in wildverband, banenverband en tegels van deze unieke serie!

Heeft u hulp nodig met uw keuze, vragen over de levering of over de prijs? Wij houden alle opties open! Bel of gebruik de live chat om te praten met een van onze productspecialisten!

Wilt u onze Kijlstra H2O tegels een keer komen bekijken? Breng gerust een bezoek aan onze showroom. Dat kan ook zonder afspraak. Wij zijn op werkdagen open van 09:00 tot 20:00 uur. Op zaterdag is onze showroom van 9:00 tot 17:00 uur geopend. Wilt u liever direct contact? Start dan een live chat via onze website. Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste Kijlstra H2O tegels.

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel