Kijlstra Betonklinker

Kijlstra Betonklinkers hier bestellen!

De betonklinkers worden direct vanuit de Kijlstra fabriek geleverd, met als uitgangspunt de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Deze betonklinkers hebben een hoogwaardige samenstelling waardoor ze lang mee gaan. Deze betonklinkers zijn uitermate geschikt voor uw terras of wandelpad. De verschillende kleuren geven voor ieder wat wils. Bekijk hier de hele collectie met de kleuren grijs, antraciet, rood, zwart, bruin, paars, bont, geel, teracotta, londen, heide, en gassel terbruin

Kijlstra betonklinkers online, bel of chat live voor het beste advies! Zeer geschikt als uitgangspunt voor verschillende sferen. De betonklinker is leverbaar in 5 cm6 cm7 cm, 8 cm en halve betonklinkers.

Over Kijlstra

Sierbestratingsmarkt.com is dealer van Kijlstra en dat wordt u niet zomaar. Er worden hoge eisen gesteld aan de dienstverlening, locatie, kennis en kunde van het vak. Dat betekent dat wanneer u Kijlstra betonklinkers via Bestratingsmarkt.com koopt, u zeker weet dat het goed zit.

Meer dan Kijlstra betonklinkers

Niet alleen voor Kijlstra betonklinkers bent u bij Sierbestratingsmarkt.com aan het juiste adres. Ook wanneer u op zoek bent naar H2O tegels, Kijlstra getrommelde bestratingKijlstra strakke bestrating, Kijlstra betontegels, Kijlstra kunstgrasKijlstra muurelementen en Kijlstra Trommelkassei helpen wij u graag verder. Bekijk onze extra scherpe prijzen en aanbiedingen eenvoudig online!

Diverse legverbanden

Een legverband is een methode waarop u de betonklinkers ten opzichte van elkaar legt. Populaire legverbanden zijn: blokverband, elleboogverband en halfsteensverband. Het legverband is onder andere afhankelijk van waar u de betonklinkers voor gaat gebruiken. Zo heeft u voor het bestraten van uw oprit een stevig legverband nodig.

Kijlstra betonklinkers kopen?

Bent u benieuwd naar ons aanbod? U bent van harte welkom in onze showtuin van 2500 m2. Wij zijn gevestigd aan de Kamperzijweg 6 te Heerde. Bekijk onze openingstijden via onze website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar verkoop@sierbestratingsmarkt.com of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0578 69 19 10. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor Kijlstra betonklinkers kopen.

Sorteer op
 • Betonklinker MP 10 cm grijs
  Betonklinker MP 10 cm grijs

  ∙ Kijlstra betonstraatsteen MP10 cm grijs

  Kijlstra klinkers: betonklinkers MP 10 cm grijs
  Prijs incl. btw: euro 25,27 per m2
  Kijlstra Beton: BSS 10 cm
  Kleur: Paars
  Kwaliteit: A - Kwaliteit Af fabriek Kijlstra…

  € 25,27
 • Betonklinker MP 10 cm antraciet
  Betonklinker MP 10 cm antraciet

  ∙ Kijlstra betonstraatsteen MP10 cm antraciet

  Kijlstra klinkers: betonklinkers MP 10 cm antraciet / zwart
  Prijs incl. btw: euro 28,63 per m2
  Kijlstra Beton: BSS 10 cm
  Kleur: Antraciet
  Kwaliteit: A - Kwaliteit Af fabriek…

  € 28,63
Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel