Kijlstra Betonklinker

Kijlstra Betonklinkers hier bestellen!

Bestel uw Kijlstra Betonklinkers direct online bij Sierbestratingsmarkt.com, uw vertrouwde dealer en specialist in hoogwaardige bestratingsmaterialen. Als geselecteerde dealer van Kijlstra-producten voldoen wij aan strenge criteria op het gebied van dienstverlening, locatie, en deskundigheid, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en service bij elke aankoop. Onze directe levering vanuit de Kijlstra fabriek garandeert dat u geniet van topkwaliteit betonklinkers tegen de meest concurrerende prijzen.

De Kijlstra Betonklinkers zijn ontworpen voor duurzaamheid en esthetische veelzijdigheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor uw terras, wandelpad, of elk ander bestratingsproject. Beschikbaar in een breed scala aan kleuren - van grijs, antraciet, en rood tot specifieke tinten zoals londen, heide, en gassel terbruin - bieden onze betonklinkers eindeloze mogelijkheden om de perfecte sfeer en uitstraling voor uw buitenruimte te creëren. Kies uit diverse diktes, waaronder 5 cm, 6 cm, 7 cm, 8 cm, en zelfs halve betonklinkers, om precies aan uw behoeften te voldoen.

Naast Kijlstra betonklinkers biedt Sierbestratingsmarkt.com een uitgebreid assortiment aan bestratingsoplossingen, zoals H2O tegels, getrommelde en strakke bestrating, betontegels, kunstgras, muurelementen, en Trommelkassei van Kijlstra. Ontdek onze extra scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen online, en profiteer van de kwaliteit en veelzijdigheid die Kijlstra producten te bieden hebben.

Een cruciaal aspect van bestrating is het legverband; populaire keuzes zijn het blokverband, elleboogverband, en halfsteensverband. Het juiste legverband kan de stevigheid en esthetiek van uw project aanzienlijk beïnvloeden, vooral bij het bestraten van een oprit. Bij Sierbestratingsmarkt.com bieden we deskundig advies om het optimale legverband voor uw specifieke toepassing te kiezen.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van Kijlstra betonklinkers of een van onze andere producten? Bezoek onze uitgebreide showtuin van 2500 m2 aan de Kamperzijweg 6 in Heerde, waar u ons volledige assortiment kunt bekijken en inspiratie op kunt doen voor uw project. Onze openingstijden en meer informatie vindt u op onze website. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u ons bereiken via verkoop@sierbestratingsmarkt.com of telefonisch via 0578 69 19 10. Laat ons u helpen de ideale bestratingsoplossing te vinden met Kijlstra betonklinkers en meer, alleen bij Sierbestratingsmarkt.com.

Sorteer op
 • Betonklinker MP 10 cm grijs
  Betonklinker MP 10 cm grijs

  ∙ Kijlstra betonstraatsteen MP10 cm grijs

  Kijlstra klinkers: betonklinkers MP 10 cm grijs
  Prijs incl. btw: euro 25,27 per m2
  Kijlstra Beton: BSS 10 cm
  Kleur: Paars
  Kwaliteit: A - Kwaliteit Af fabriek Kijlstra…

  € 25,27
 • Betonklinker MP 10 cm antraciet
  Betonklinker MP 10 cm antraciet

  ∙ Kijlstra betonstraatsteen MP10 cm antraciet

  Kijlstra klinkers: betonklinkers MP 10 cm antraciet / zwart
  Prijs incl. btw: euro 28,63 per m2
  Kijlstra Beton: BSS 10 cm
  Kleur: Antraciet
  Kwaliteit: A - Kwaliteit Af fabriek…

  € 28,63
Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel