Betaalinformatie

Sierbestratingsmarkt.com Kijlstra online bestrating

 

Vanzelfsprekend wilt u veilig betalen, dat kan bij sierbestratingsmarkt.com. Wij accepteren Ideal betalingen of betalen via overboeking. Natuurlijk kunt u ook pinnen en contact betalen in onze showtuin in Heerde

Sierbestratingsmarkt.com te Heerde biedt verschillende betaalmogelijkheden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden, vaste klanten leveren wij op rekening. De reden dat u eerst moet betalen voordat er geleverd wordt, is omdat het terughalen van stenen een compliceerde zaak is, waarwij in het verleden slechte ervaringen mee hebben gehad. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

- iDEAL - wordt direct verwerkt via Mollie, dit is onze betaaldienstverlener
- Bankoverschrijving - verwerking duurt 2-3 werkdagen 

- PIN - U kunt uw bestelling komen pinnen in onze showtuin Kamperzijweg 6 te Heerde

- Contant - U kunt uw bestelling contact afrekenen in onze showtuin Kamperzijweg 6 te Heerde

 Veilig betalen 
Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Mollie. Het gaat hier om betalingen via IDEAL. Betalen via deze betaalopties is eenvoudig en geheel veilig via uw eigen bank. Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Mollie gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen via internet.  Meer informatie over Mollie vindt u hier

iDEAL 

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat.  U wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U ontvangt van ons een gespecifieerde factuur welke tevens geldt als betalingsbewijs. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. Betalen met iDEAL is mogelijk voor klanten van Nederlandse banken.

Bankoverschrijving 

U kunt het bedrag ook per bank overmaken. Kies binnen de betaalopties voor vooraf overmaken. Het bedrag kunt u overmaken op het bankrekening nummer welke vermeldt is op de factuur. Deze ontvangt u na het bestellen gelijk in uw mailbox. Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. De bestelling wordt pas verzonden nadat wij de betalingen hebben ontvangen. Tip; Vemeldt altijd uw factuurnummer tijdens de bankoverschrijving.

Bestrating betalen met Pin of contant

Woon je in de buurt van Heerde of wil je jouw bestelling om een andere reden afhalen in onze showtuin? Dan kun je bij het ophalen je bestelling afrekenen door te pinnen. Selecteer voor deze optie in de pagina waarin je je persoonlijke gegevens invult bij Verzendmethode "Betalen bij afhalen".

Levertijd 
Sierbestratingsmarkt.com is de snelste leverancier van Kijlstra bestrating. Dit omdat wij al meer dan 25 jaar zaken doen met Kijlstra. De levering geschiedt rechstreeks vanaf de fabriek. Zo bent u verzekerd van uitsluitend A-kwaliteit producten welke nieuw zijn, en snel geleverd kunnen worden. De levertijd bedraagt rond de 1-5 werkdagen. U kunt dus geen rechten ontlenen aan de gestelde levertijd.

Omdat planningen complex zijn kan nooit met 100% zekerheid worden beloofd dat een bestelling op een bepaalde dag wordt afgeleverd. De transportplanners zullen altijd proberen de bestelling op of kort vóór een gevraagde afleverdag te laten bezorgen.Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvangt u hierover na bestelling z.s.m. een e-mail. 

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel