Kijlstra strakke bestrating

Kijlstra Strakke Bestrating: Elegante Oplossingen voor Uw Tuin en Oprit

Ontdek de Wereld van Kijlstra Strakke Bestrating Welkom bij de wereld van Kijlstra Strakke Bestrating, waar elegantie en duurzaamheid samenkomen om uw buitenruimte te transformeren. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan productgroepen, ontworpen om aan al uw bestratingsbehoeften te voldoen. Of u nu een moderne oprit, een sierlijk tuinpad of een stijlvol terras wilt aanleggen, onze strakke bestratingsopties bieden de perfecte oplossing.

  1. Kijlstra strakstenen: Beschikbaar in 20x30x5, 20x30x6, en 40x30x6 cm, deze strakke stenen bieden een naadloze afwerking voor een moderne uitstraling.
  2. Strakke Waalformaten Zonder Facet: Met afmetingen van 20x5x6 cm, ideaal voor het creëren van elegante paden en terrassen.
  3. Strakke Dikformaten Zonder Facet: Meet 21x7x6 cm, deze dikformaten zijn veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen.
  4. Strakke Dikformaten XL Zonder Facet: Met een grootte van 28x7x8 cm, perfect voor grotere projecten die een statement willen maken.
  5. Kijlstra Longstone Opritsteen: 31,5x10,5x7 cm, deze elegante en moderne steen is ideaal voor opritten, paden en terrassen.

Kijlstra Longstone Opritsteen: Een Klasse Apart

De Longstone van Kijlstra is meer dan alleen een bestratingsoptie; het is een stijlstatement. Deze extra lange dikformaat steen, met afmetingen van 28x7x8 cm, is ontworpen zonder facet, waardoor een strakke en naadloze afwerking mogelijk is. Uniek is de toevoeging van een afstandhouder om randbeschadigingen te voorkomen. Met de veelzijdigheid in legverbanden kunt u kiezen voor een stijlvol en strak effect of een speelsere uitstraling.

Voordelen van Kijlstra Strakke Bestrating

  • Naadloze Afwerking: Door het ontbreken van een facet kunnen de stenen strak tegen elkaar worden gelegd, waardoor de naden minimaal zijn.
  • Diversiteit in Ontwerp: Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor maximale creatieve vrijheid.
  • Duurzaamheid: Geschikt voor intensief gebruik, ideaal voor opritten en veelbelopen paden.

Koop Online voor de Beste Prijs Bij sierbestratingsmarkt.com bieden we de strakke bestrating van Kijlstra aan tegen de scherpste prijzen online. Ontdek ons complete assortiment en vind de perfecte match voor uw project. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen via telefoon of onze online chat.

Maak van Uw Buitenruimte een meesterwerk Met Kijlstra Strakke Bestrating heeft u alles in handen om van uw tuin, oprit of terras een waar meesterwerk te maken. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met onze uitgebreide collectie. Bezoek ons online en start vandaag nog met het transformeren van uw buitenruimte!

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel