Kijlstra straksteen

Kijlstra strakstenen: Perfectie in eenvoud bestel je op Sierbestratingsmarkt.com! 

Welkom in de Wereld van Kijlstra Strakstenen Ontdek de pure eenvoud en strakke elegantie met Kijlstra Strakstenen, de ideale keuze voor iedereen die zijn buitenruimte wil transformeren met een moderne en minimalistische uitstraling. Kijlstra, bekend om zijn kwaliteit en innovatie in bestratingsmaterialen, biedt met deze lijn een naadloze oplossing voor zowel opritten als tuinpaden.

Ons Assortiment Strakstenen: Een Diversiteit aan Maten Onze strakstenen collectie omvat verschillende afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan bestratingsprojecten:

  • Straksteen 20x30x5 cm: Ideaal voor kleinere, verfijnde ruimtes.
  • Straksteen 20x30x6 cm: Een veelzijdige maat voor zowel esthetische als functionele doeleinden.
  • Straksteen 40x30x6 cm: Perfect voor grotere ruimtes, waar een statement gemaakt moet worden.

Kijlstra Strakstenen 60x30x5: Moderniteit en Stijl voor Uw Tuin

Nieuw: Kijlstra Strakstenen in 60x30x5 Formaat Verander uw tuin in een stijlvol toevluchtsoord met onze nieuwste Kijlstra Strakstenen in het formaat 60x30x5 cm. Deze elegante, rechthoekige tegels bieden een perfecte balans tussen modern design en rustgevende eenvoud, ideaal voor elk tuinproject.

Kleuropties voor Elke Stijl

  • Antraciet (STR03603005): Een gedurfde en stijlvolle keuze.
  • Grijs/Zwart (STR55603005): Subtiel en elegant voor verfijnde ruimtes.
  • Oud Drachten (STR8F603005): Klassieke schoonheid voor tijdloze uitstraling.

Ruimte en Diepte in Uw Tuin Het formaat van 60x30x5 cm van deze Strakstenen is perfect om diepte en ruimte in uw tuin te creëren. Gebruik ze voor paden en terrassen en speel met verschillende legpatronen om uw unieke stijl uit te drukken. Kies Kijlstra voor een moderne, rustgevende tuinervaring.

Super voordelen van Kijlstra strakstenen

  • Strak en Modern Ontwerp: De stenen zijn ontworpen zonder facetten, wat zorgt voor een gladde en uniforme uitstraling.
  • Naadloze Integratie: Dankzij hun strakke vormgeving kunnen deze stenen dicht tegen elkaar gelegd worden, wat resulteert in minimale naden.
  • Hoge Duurzaamheid: Gefabriceerd met hoogwaardige materialen, zijn deze stenen bestand tegen zware belasting en weersinvloeden.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse toepassingen zoals opritten, paden, terrassen en openbare ruimtes.

Waarom Kiezen voor Kijlstra Strakstenen?

De keuze voor Kijlstra Strakstenen is een keuze voor kwaliteit en esthetiek. Deze stenen bieden een harmonieuze balans tussen functionaliteit en design, en zijn een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële projecten. Met hun strakke lijnen en uniforme uitstraling creëren ze een moderne en tijdloze sfeer in elke buitenruimte.

Strakstenen van Kijlstra; Eenvoudig in onderhoud en lange evensduur

Onze strakstenen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Ze behouden hun kleur en structuur door de jaren heen, wat zorgt voor een blijvende aantrekkelijkheid van uw bestrating.

Bezoek sierbestratingsmarkt.com om ons volledige assortiment Kijlstra strakstenen te bekijken. Profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of wilt u advies? Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen via telefoon of onze online chat.

tip.png

De Kijlstra straksteen kent een wereld van mogelijkheden. Voor advies gebruik onze online chat mogelijkheid, of bel ons even!

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel