Ceramaxx Keramische Tegels

Ceramaxx Tegels zijn vanaf nu verkrijgbaar op sierbestratingsmarkt.com voor een zeer scherpe prijs!

De Ceramaxx is zelfs zo sterk dat ze zonder stalibsatiezand in het terras geplaatst kunnen worden. Uiteraard kunnen de Ceramaxx tegels ook zonder problemen op tegeldragers geplaatst worden. De Ceramaxx tegels hebben geen afstandhouder Naast sterkte, kenmerkt de Ceramaxx tegel zich door kleurvastheid, slijtvastheid en krasvastheid.

Ceramaxx tegels kopen

De Ceramaxx is een hoogwaardige keramische tegel van het gerenommeerde Michel Oprey & Beisterveld. Voordelig bij Sierbestratingsmarkt.com!

Ceramaxx keramische tegel

Michel Oprey & Beisterveld presenteert de Ceramaxx: de compleet nieuwe collectie van 3 cm dikke keramische tegels. Dankzij technologische innovaties kunnen er steeds dikkere keramische tegels geproduceerd worden. De Ceramaxx heeft dezelfde sterke eigenschappen als 2 cm. dikke tegels, zoals hoge duurzaamheid en gebruiksgemak. En dankzij de revolutie in digitale druktechnieken is het voortaan mogelijk om designs te ontwikkelen die amper van de originele materialen - zoals natuursteen, beton en hout - te onderscheiden zijn.

Onze gehele collectie van 3 cm tegels, bestaat enkel uit gerectificeerde tegels, die uiterst maatvast zijn. Daarbij zijn al onze nieuwe Ceramaxx tegels voorzien van afstandhouders. Uiteraard nemen we alleen de beste kwaliteit in onze collectie en is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs.

“Je zou bijna niet geloven dat het keramiek is en geen verweerd staal, zelfs de roestpunten zijn perfect geïntegreerd in het design”

De Ceramaxx is geschikt voor losse verwerking

Een extra voordeel van de Ceramaxx 3 cm ten opzichte van 2 cm dikke keramische tegels is dat deze ook 'los' verwerkt kan worden. Dankzij de grote drukbelasting is ook bij een verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd, terwijl bij 2 cm dikke tegels doorgaans een vaste verwerking in de monokorn geadviseerd wordt. Door het lagere gewicht van 2 cm tegels onstaat bij een losse verwerking namelijk het risico van het opwippen van tegels. Dat betekent dat de verwerking van de Ceramaxx 3 cm in de praktijk goedkoper kan uitvallen!

Ceramaxx assortiment

Ons gehele ceramaxx assortiment bestaat uit de volgende soorten;

Neem een kijkje!

 

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel