Kijlstra Getrommelde bestrating

De beste kwaliteit getrommelde bestrating vindt u op Sierbestratingsmarkt.com, met de laagste prijs en het beste advies. Heeft u vragen? Chat dan live met één van onze medewerkers! Bekijk hieronder ons assortiment van Getrommeld Waalformaat, Kijlstra Trommelkassei en Getrommeld Dikformaat. Door het 'trommelen' van deze stenen op de ouderwetse manier is elke steen uniek en zal dus geen oprit, wandelpad of terras hetzelfde zijn!

Trommelstenen passen prima in een tuin met een nostalgische sfeer.

Door hun verouderde uitstraling laten ze het gevoel van vervlogen tijden herleven. Door het trommelen (kunstmatig verouderen) ziet geen enkele steen er hetzelfde uit. Het is net als ze stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn. Houdt u van een warme en authentieke uitstraling, dan is deze steen de juiste keus.

Eén van de methodes om straatstenen te bewerken is het zogenaamde 'authentiek' trommelen. Hoe gaat dat nu precies in zin werk? Na productie worden de onbewerkte steen in een grote trommel geplaatst. De trommel is horizontaal met een lichte afloop. Aan het begin liggen de steen boven in de trommel.

Vervolgens gaat de trommel langzaam draaien en vallen de steen over elkaar heen en botsen tegen elkaar. De steen raken als het ware beschadigd en dat zorgt voor een verouderd uiterlijk als ze eenmaal in de tuin liggen. ledere steen is anders en dat geeft een unieke uitstraling!

Authentieke getrommelde bestrating online bestellen

Bekijk hier ons brede aanbod van Kijlstra getrommelde bestrating, met veel keuze in bestrating voor tuinterraspaden en uw oprit! De authentieke look van deze stenen is een gevolg van het 'trommel proces' waar elke steen doorheen loopt. De keus in kleuren en afmetingen geeft een uitdaging voor elke creatieveling is kleurencombinaties en wildverbanden.

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel