Hoe maak ik mijn bestrating schoon?

Het regelmatig schoonmaken van uw bestrating is essentieel bij het behouden van een mooie oprit of een mooi terras. Het is belangrijk om wekelijks te vegen zodat er geen bladeren, takken en ander vuil blijft ophopen. Organisch afval bevat namelijk een stof die vlekken en schade kan veroorzaken.

Schoonmaken met water

Het schoonmaken met water is de veiligste optie die er is. Chemische middeltjes kunnen uw tegels namelijk schade toebrengen. Bij water hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Doordat alg afsterft bij +65 graden kunt u zelf een natuurlijk schoonmaakmiddel creëren.

Groenaanslag tegengaan

Helaas wordt ieder materiaal dat buiten staat groen. Het ontstaat vaak door vocht en kou. Gelukkig zijn er diverse verschillende handige anti-aanslag producten. Wel geldt dat de ene tegel makkelijker weer schoon te krijgen is dan de ander. Informeer daarom goed welk middel het beste past bij het materiaal van uw bestrating.

Schoonmaken met hogedrukreiniger
Het schoonmaken met een hogedrukreiniger is uiteraard ook een mogelijkheid. Dit is effectiever en gaat bovendien sneller. Echter moet u wel oppassen. Het gebruik van een hogedrukreiniger is niet bij ieder materiaal geschikt. Bekijk daarom vooraf goed of het door u gekozen materiaal bestand is tegen een hogedrukspuit. 

DAGACTIE 28 MAART GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de €950,- let op éénmalig geldig!

Schrijf je in of volg ons!

Kijlstra's laatste trends, updates & handige tuinweetjes!
Aanmelden
© 2013 - 2023 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel