Garantie op bestrating

Garantie op sierbestrating Kijlstra

Kwalitatief goede bestrating koopt u online op www.sierbestratingsmarkt.com

De factuur welke u na het bestellen van uw Kijlstra producten krijgt op www.sierbestratingsmarkt.com dient tevens als garantiebewijs. Bewaar deze dus goed. Op al onze producten zit de fabrieksgarantie. U bent dus verzekerd van kwalitatief goede producten met de bijbehorende garantie.

Voor al onze producten welke door sierbestratingsmarkt.com worden geleverd en door derden worden geproduceerd de garantie zoals die door de producent wordt gegeven. De zogenaamde fabrieksgarantie. Wij staan in voor de garantie en conformiteit zoals de wet deze biedt. Daarnaast geldt in ieder geval 2 jaar fabrieksgarantie, maar deze beperkt de wettelijke garantie niet. Binnen de twee jaar bent u in ieder geval gedekt door fouten die in de fabriek zijn gemaakt.

Voor garantie kunt u langskomen in onze winkel of u kunt de artikelen terugsturen naar sierbestratingsmarkt.com. De kosten en het risico van het versturen ligt bij de klant. Nadat de goederen bij ons ontvangen zijn zullen wij deze beoordelen. In geval van twijfel zullen wij de leverancier raadplegen en u hiervan op de hoogte stellen wat zij beslissen. De goederen (evt. nieuw of gerepareerd) zullen hierna teruggestuurd worden. De kosten hiervan zijn voor sierbestratingsmarkt.com. De beslissing of een garantieclaim wordt toegewezen ligt bij sierbestratingsmarkt.com en/of de desbetreffende leverancier en is bindend.

Wij sturen bij twijfel altijd een onafhankelijk expertisebureau of vertegenwoordiger die bij u thuis langskomt om uw klacht te beoordelen. Zo wordt u ten alle tijden serieus genomen en juist beoordeeld. Zij zullen vervolgens in overleg met u en ons een oplossing aandragen indien de klacht gegrond is. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u als onze klant een 100% tevreden gevoel te geven. 

DAGACTIE 28 MAART GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de €950,- let op éénmalig geldig!

Schrijf je in of volg ons!

Kijlstra's laatste trends, updates & handige tuinweetjes!
Aanmelden
© 2013 - 2023 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel