Kijlstra infra / GWW

Kijlstra infra producten voor de GWW bestel je eenvoudig op Sierbestratingsmarkt.com! 

Van Olst - Heerde, Sierbestratingsmarkt.com zijn samen met Kijlstra bestrating al jarenlang actief in de infra / GWW markt. 

Kijlstra Bestrating produceert en levert uit haar eigen fabrieken in Drachten en Veendam een compleet assortiment aan GWW-producten voor de infra-markt. De producten, zoals stenen, tegels, banden en verhardingsplaten, voldoen aan de KOMO-eisen en kunnen ook geleverd worden met Milieukeur.

De standaard producten zijn meestal uit voorraad leverbaar, maar voor speciale uitvoeringen en grote projecten houden we de levertijd zo kort mogelijk door flexibel te produceren. 

Kortom, Kijlstra maakt het samen met Sierbestratingsmarkt.com! 

Van Olst / Sierbestratingsmarkt.com heeft de kennis en expertise in huis om zowel de zakelijke als consumenten markt tijdens het gehele traject te ondersteunen als het gaat om toepassingsmogelijkheden. Wij kunnen onze producten in hand pakket, maar ook machinaal aanbieden. 

Als het nou gaat om BKK, betonklinkers machinaal verpakt of H profiel stenen, wij zijn het adres voor het project! Onze grasblokken doen het ook al sinds jaar en dag er goed en zijn van onbetwiste kwaliteit.  Ons infra-assortiment is verdeeld in alle soorten banden, terrein inrichting en verhardingsplaten.

in ons assortiment banden vind je opsluitbanden, gazonbaden, trottoirbanden, rijwielpadbanden, RWS banden, profielverloopbanden, inritblokken, inritverloopbanden, molgoten en schampbanden

Kijlstra Dealer Nederland

Uitgebreide presentatie centraal in NL

Wij liggen direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Presentatie - opslag Kijlstra bestrating
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

0578 69 50 78

© 2013 - 2024 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel