Kijlstra infra / GWW

Kijlstra infra producten voor de GWW bestel je eenvoudig op Sierbestratingsmarkt.com! 

Van Olst - Heerde, Sierbestratingsmarkt.com zijn samen met Kijlstra bestrating al jarenlang actief in de infra / GWW markt. 

Wij werken samen met opdrachtgevers, overheden maar ook parctulieren om de wat 'grotere' projecten te klaren. Advies over het gebruik van infra materialen is ons vakgebied. 

GWW/Infra Kijlstra bestrating produceert en levert vanuit haar eigen fabrieken in Drachten en Veendam een compleet assortiment aan GWW-producten voor de infra-markt.

Het assortiment beton-producten bestaat uit o.a. stenen, tegels, banden en verhardingsplaten. De standaard producten worden in de meeste gevallen uit voorraad geleverd. Voor speciale uitvoeringen en voor grote projecten hebben we een levertijd, die we doorgaans kort houden door flexibel te produceren. Het assortiment wordt geproduceerd onder de KOMO-eisen en kan ook geleverd worden onder Milieukeur. Hiermee kunnen grote bestratingsprojecten van alle standaard GWW-producten voorzien worden.

Kortom, Kijlstra maakt het samen met Sierbestratingsmarkt.com! 

Van Olst / Sierbestratingsmarkt.com heeft de kennis en expertise in huis om zowel de zakelijke als consumenten markt tijdens het gehele traject te ondersteunen als het gaat om toepassingsmogelijkheden. Wij kunnen onze producten in hand pakket, maar ook machinaal aanbieden. 

Als het nou gaat om BKK, betonklinkers machinaal verpakt of H profiel stenen, wij zijn het adres voor het project! Onze grasblokken doen het ook al sinds jaar en dag er goed en zijn van onbetwiste kwaliteit.  Ons infra-assortiment is verdeeld in alle soorten banden, terrein inrichting en verhardingsplaten.

in ons assortiment banden vind je opsluitbanden, gazonbaden, trottoirbanden, rijwielpadbanden, RWS banden, profielverloopbanden, inritblokken, inritverloopbanden, molgoten en schampbanden

DAGACTIE 7 DECEMBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de €950,- let op éénmalig geldig!

Schrijf je in of volg ons!

Kijlstra's laatste trends, updates & handige tuinweetjes!
Aanmelden
© 2013 - 2022 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel