Menu

H2O Excellent relief

Kijlstra H2O tegels met de beste kwaliteit!

De H2O tegels van Kijlstra zijn uniek door de kwaliteits deklaag die elke tegel van de H2O-tegel serie kent. Deze deklaag komt tot stand door de behandeling met een hydrofoob, en daarbij geïmpregneerd bij elke tegel! Deze deklaag zorgt ervoor dat de tegels minder snel vuil opnemen, een waterafstotende laag vormen en dus jaren langer mooi blijven! Tips voor het schoonmaken? Neem contact met ons op!

De H2O serie is erg goed te gebruiken voor uw tuinpaden en terras! Houd u van kwaliteit en een unieke uitstraling? Bekijk dan hier de hele Kijlstra H2O serie, en kies uw favoriete tegel uit! Met glad en structure wildverbanden, glad en structure banenverbanden, relief tegels, gladde tegels en structure tegels is er genoeg keus voor iedereen!, Voor vragen en advies over gebruik en prijs, bel, mail of gebruik de live chat! H2O tegels garanderen een prachtige authentieke uitstraling met het behoud van deze pracht en praal door de vuil- en waterafstotende deklaag! 

Kijlstra H2O Excellent Relief

KORTING MOGELIJK!

GEIMPREGNEERD & GEBORSTELD!

De Kijlstra H2O Excellent Relief serie is de tegelserie van Kijlstra met een golvend oppervlak en een natuurgetrouwe uitstraling. De geborstelde toplaag van deze tegels zijn een plaatje in elke tuin! Bekijk hier ons aanbod van Kijlstra H2O Excellent Relief tegels, één van de populairste uit de hele H2O-tegel serie van Kijlstra! U heeft de keus uit het H2O Reliëf normaal en 'small' Wildverband, banenverband of tegels. Geef uw tuin of terras extra klasse en uitstraling met deze prachtige H2O Relief serie van Kijlstra!


De toplaag op elke H2O tegel zorgt ervoor dat de tegel vuil- en vochtafstotend wordt, waardoor de tegel jaren langer mee gaat en minder snel verkleurt. Gebruik onze live chat of bel voor een kundig advies! Vindt hier ook onze populaire H2O Excellent relief black emotion tegel!

⏳ZATERDAG ACTIE 23 FEBRUARI GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- let op éénmalig geldig!

ACTIE, VANDAAG EXTRA VOORDELIG🙂

⏳ZATERDAG ACTIE 23 FEBRUARI GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- let op éénmalig geldig!

© 2013 - 2019 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel