Menu

H2O COMFORT

Kijlstra H2O tegels met de beste kwaliteit!

De H2O tegels van Kijlstra zijn uniek door de kwaliteits deklaag die elke tegel van de H2O-tegel serie kent. Deze deklaag komt tot stand door de behandeling met een hydrofoob, en daarbij geïmpregneerd bij elke tegel! Deze deklaag zorgt ervoor dat de tegels minder snel vuil opnemen, een waterafstotende laag vormen en dus jaren langer mooi blijven! Tips voor het schoonmaken? Neem contact met ons op!

De H2O serie is erg goed te gebruiken voor uw tuinpaden en terras! Houd u van kwaliteit en een unieke uitstraling? Bekijk dan hier de hele Kijlstra H2O serie, en kies uw favoriete tegel uit! Met glad en structure wildverbanden, glad en structure banenverbanden, relief tegels, gladde tegels en structure tegels is er genoeg keus voor iedereen!, Voor vragen en advies over gebruik en prijs, bel, mail of gebruik de live chat! H2O tegels garanderen een prachtige authentieke uitstraling met het behoud van deze pracht en praal door de vuil- en waterafstotende deklaag! 

H2O Design Glad van Kijlstra

Deze prachtige H2O Design Glad serie van Kijlstra is een plaatje in elke tuin! Deze gladde (lees: vlakke) steen geeft uw terras of tuinpad een prachtige strakke uitstraling met een kleine velling, waarbij de hoogste kwaliteit voorop staat! De H2O toplaag zorgt ervoor dat elke steen vuil- en waterafstotend is en de stenen dus ook makkelijk zijn in het schoonmaken! Hier vindt u ons Kijlstra H2O Design Glad aanbod in wildverband, banenverband en tegels van deze unieke serie!

Heeft u hulp nodig met uw keuze, vragen over de levering of over de prijs? Wij houden alle opties open! Bel of gebruik de live chat om te praten met een van onze productspecialisten!

MAANDAG ACTIE 11 NOVEMBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- let op éénmalig geldig!

ACTIE, VANDAAG EXTRA VOORDELIG🔔

Patio mixed lava grigio 4 cm € 27,30 € 25,65

MAANDAG ACTIE 11 NOVEMBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- let op éénmalig geldig!

© 2013 - 2019 Sierbestratingsmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel